Foredrag og kurser

FOREDRAG OG KURSER

Jeg har omfattende erfaring med formidling af viden og læring inden for konkurrenceret, statsstøtteret og udbudsret. Jeg kan skræddersy et kursus, som passer særlig til jeres behov. Send mig en mail eller ring til mig for at finde ud af, hvad jeg kan tilbyde.

 

FOREDRAG:

Jeg giver indlæg om aktuelle emner som fx ny praksis, nye regler mv.

 

GÅ-HJEM MØDER:

Et emne kan belyses dybere på et gå-hjem møde. Dette kan fx være ny praksis, nye regler, dele af et område som volder særlige vanskeligheder mv.

 

EN-DAGS KURSER:

Jeg arrangerer halv og heldags kurser inden for konkurrenceret, statsstøtteret og udbudsret. Der bliver taget udgangspunkt i praktiske eksempler, som er tilpasset netop jeres virksomhed og organisation, og der vil være konkrete øvelser for deltagerne.